Knowledge hub > Amsio inspireert met mooie klantcases

Amsio inspireert met mooie klantcases

02-28-2017 Richard Tan, Amsio

Cloud provider zijn gaat verder dan de verkoop van cloud software of het leveren van een kant-en-klare IT oplossing. Het vinden van de beste oplossing voor een klant begint met een heldere definitie van de vraag, daarna volgt een traject van ontwerp, afstemming, implementatie, adoptie en evaluatie. 

Amsio helpt met kennis en expertise organisaties met het optimaliseren van oplossingen en deze exact aan te laten aansluiten op iedere wens. Zo hosten wij bijvoorbeeld voor Everest het rekencentrum inclusief een disaster recovery oplossing. Waardoor Everest weet dat wat er ook gebeurt, zij kunnen doorwerken! Van den Assem Schoenen hoeft niet meer wakker te liggen van piekende bezoekersaantallen op de webshop; benodigde capaciteit is direct beschikbaar om piekmomenten op te vangen en downtime te voorkomen. En NextChapter webshop software is voorbereid op iedere vraag met een platform dat gemakkelijk schaalt en optimale flexibiliteit en betrouwbaarheid garandeert.

Benieuwd naar de volledige klantverhalen of andere interessante cases? Je vindt ze hier! 

 

 

Over deze partner

Amsio biedt al 15 jaar een breed scala aan cloud- en managed services voor het bedrijfsleven. Met meerdere gecertificeerde datacenters en eigen IP netwerk is Amsio uniek gepositioneerd om niet alleen goed beheerde infrastructuuroplossingen te leveren, maar ook om het gebruik van meerdere clouds voor klanten en partners eenvoudiger te maken.

Meer content van deze partner

Dit artikel wordt je aangeboden door: