Vraag nu een Cloud Scan aan

VH ICT - Logo
VH-ICT2

Jouw consultant
Anne Willem Piening
050 8200 202

Vraag direct aan

VH ICT

Sinds haar oprichting in 1999 heeft VH ict zich ontwikkeld van automatiseringsbedrijf tot toonaangevende full-service ICT-partner voor het MKB. Een betrokken partner die er altijd voor zijn klanten is. Altijd.
VH biedt professionele oplossingen die perfect passen. Van het beheer en de beveiliging van een netwerk tot clouddiensten of connectiviteitsoplossingen. Ons doel is om zorgen weg te nemen, zodat onze klanten altijd en overal aan de slag kunnen en zich op hun corebusiness kunnen focussen.

De clouddiensten van VH ict CLOUD zijn maatwerk. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de cloud-configuratie die precies bij uw bedrijf past. Dat kan een private cloud zijn, die volledig in Nederland staat, of juist één die volledig in Azure opgebouwd is. Vaak komen we uit op een hybride oplossing die het beste biedt van de vele mogelijkheden.

Elke cloud-oplossing van VH ict voldoet aan de strengste en meest recente eisen en biedt u maximale efficiency, beschikbaarheid en flexibiliteit. Zo maakt VH ict uw organisatie productiever, slagvaardiger en sterker.

Gevestigd in: Groningen
Opgericht in: 1999
Website: vhict.nl

Goed om te weten

Eindgebruiker staat centraal

ICT moet in dienst staan van de eindgebruiker, de techniek is daarbij ondersteunend.

Inzichten, learnings en interessante content van deze partner